Închide

FALCĂ, amuzat după ce a anunțat în direct că intră la CFR Cluj: „Eram euforici, eu cu Neluțu Varga, după meci”!

SportTop News by Actual de Cluj - mai 21, 2024 0 1715

Entuziasmat de victoria cu Farul din ultima etapă, scor 5-1, Nelu Varga, aflat la o chermeză cu Gheorghe Falcă, fost primar al Aradului, a anunțat că Falcă a intrat în acționariatul clubului feroviar.

Adică i-a transmis moderatorului Horia Ivanovici, de la Fanatik Superliga, iar boss-ul Fanatik l-a băgat în direct la TV pe Falcă, spun sursele actualdecluj.ro.

„Varga îi dă mesaje mereu lui Ivanovici cu ce vrea și îi spune ce să dea pe post”, spun sursele actualdecluj.ro.

După victoria cu Farul, din Gruia, după ce echipa clujeană și -a adjudecat locul secund, la Fanatik Superliga, pe Prima Sport, a intrat în direct Gheorghe Falcă, fost primar al Aradului, membru PNL și actual europarlamentar aflat în plină campanie electorală.

Falcă a spus: „Am fost alături de CFR Cluj la toate marile victorii, am fost lângă echipele din Ardeal care s-au bătut cu cele din Regat. Ardelenii se unesc. Am fost alături de Neluțu și când a avut probleme de sănătate.

Neluțu Varga mi-a făcut propunerea, sunt lângă el indiferent de acte. Sunt în actele clubului. Am fost alături de CFR Cluj în Gruia și vreau să mai merg la meciuri în Europa. Mă bucur de această ofertă. Nu poți refuza o ofertă de la echipa asta frumoasă”.

Cei doi ar fi petrecut împreună, spun sursele actualdecluj.ro, după care pe Varga „l-a luat din nou valul „.

Așa a intrat, din senin, de nicăieri, Falcă, la emisiune de sport, în prime time, deși Falcă e in plină campanie electorală.

L-am contactat pe fostul primar al Aradului. A spus așa:

” Nu voi fi acționar, am fost amândoi euforici (Neluțu Varga -n.r.). Neluțu a zis: hai cu mine în echipă! Am fost euforici după rezultat. A fi acționar înseamnă mult mai mult. Nu se pune problema nici acum și nici pe viitor”, a declarat Falcă pentru actualdecluj.ro.

CFR Cluj are peste 170 de milioane de lei datorii în acest moment, cea mai mare parte din sumă fiind creanțe față de patronul Varga,  care  a împrumutat clubul. Este de departe echipa din România cu cele mai mari pierderi.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu