Închide

Exponatele din biroul de primar pe care Emil Boc a ținut să le arate clujenilor

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 26, 2022 0 166

Două mingi de tenis încastrate în plexiglas și o rachetă de tenis sunt printre exponatele pe care primarul Emil Boc a spus că le ține la loc de cinste în biroul său de la Primăria Cluj-Napoca. Mingile sunt semnate de tenismenele Emma Răducanu și Simona Halep. Despre racheta de tenis primarul a arătat că a fost folosită la unul dintre turneele la care a participat Simona Halep și poartă autograful acesteia. „A jucat cu ea la Wimbledon sau la alt turneu”, a completat primarul.

 

Emil Boc a ținut să arate clujenilor noile exponate din biroul său de primar. Dacă în primii ani la Primăria Clujului, Boc se mândrea cu un acvariu cu țestoase, acum primarul și-a prezentat colecția de echipamente sportive cu autografe.  Astfel, el a prezentat o minge mare de tenis semnată de Emma Răducanu, „am șansa și bucuria de a fi primit un cadou de suflet de la Emma Răducanu”, dar și altă minge,  la fel încastrată și în plexiglas, cu autograf de la Simona Halep, „un model pentru foarte multe generații de talente”.

Alături de mingi a mai prezentat o rachetă Wilson, primită în dar tot de la Simona Halep. „A jucat cu ea la Wimbledon sau la alt turneu”, a spus primarul, arătând că, dacă ar avea 10% din talentul Simonei Halep, și-ar învinge la tenis toți prietenii.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare