Închide

UPDATE: EXCLUSIV Repatriere! „Șepcile roșii” l-au luat pe Gabriel Jula. „Mi-am dorit mereu să fiu aici, n-am stat pe gânduri”

Sport by Catalin Suciu - iun. 18, 2014 0 511

 LPF2013 - CEAHLAUL PIATRA NEAMT - CFR CLUJ

UPDATE

Clubul Universitatea a anunțat oficial că l-a înregimentat pe Gabi Jula, f0tbalistul semnând un contract pe un an de zile.

„Am spus întotdeauna că vreau să revin la „U”. Mă bucur că mi s-a oferit această şansă, nu am stat pe gânduri în nici o clipă şi iată că dorinţa mi s-a îndeplinit. E o bucurie enormă faptul că voi juca din nou în faţa fanilor Universităţii, pe care-i iubesc şi-i apreciez. Abia aştept primul meci din campionat. Sunt sigur că vom avea un parcurs foarte bun în noul sezon”, a spus Gabriel Jula.

JULA

Universitatea este pe cale să obțină semnătura atacantului Gabi Jula, fotbalist care a mai evoluat pentru „șepcile roșii” în perioada 1998-2006.

Jula a jucat în ultimul sezon la Ceahlăul Piatra Neamț, iar pe 30 iunie își încheie angajamentul. Atacantul a fost abordat de oficialii Universității și a negociat cu aceștia detaliile unui angajament, urmând să dea un răspuns în scurt timp.

Jula (34 de ani) agreează o revenire la Universitatea, făcând de-a lungul timpului mai multe declarații de dragoste clubului la care s-a format și consacrat ca fotbalist. A jucat pentru Universitatea în perioada 1998-2006, apoi la Oțelul Galați , la Energie Cottbus sau MSV Duisburg. În sezonul 2007-2008 a ocupat locul secund în clasamentul golgheterilor din Liga 1, cu 17 goluri, fiind devansat de Ionel Dănciulescu.

Jula n-a dorit să comenteze informațiile actualdecluj.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.