Închide

EXCLUSIV CFR Cluj ajunge din nou în tribunal. Clubului „feroviar” i se cer 500.000 de euro în instanță

SportTop News by Catalin Suciu - mart. 08, 2017 0 1527

CFR Cluj a fost dat în judecată de Joma, firma de echipamente sportive cu care a avut contract până nu demult. Echipa clujeană e acuzată că n-a respectat în întregime termenii contractuali și a fost acționată în instanță, unde i se cer despăgubiri de jumătate de milion de euro.

Colaborarea dintre Joma și CFR data din 2013 și s-a încheiat oficial în vara anului 2016. Dar cu probleme. Mai exact, la meciul dintre Astra și CFR Cluj din Supercupa României, disputat pe 16 iulie anul trecut, când CFR-ul a evoluat pentru prima dată într-un nou echipament care aparține mărcii Masita, din Olanda.

De-aici s-a ajuns în instanță, cu Joma acuzând clubul „feroviar” că n-a respectat termenii contractuali. Pe scurt, Joma, susține că angajamentul cu CFR n-ar fi expirat la data de 16 iulie, atunci când formația clujeană a evoluat cu Asta în noul echipament Masita.

Directorul Joma România, Luca Teodor, n-a vrut să comenteze subiectul, precizând că „există un avocat, eu nu mă duc la instanțe, la termene”

Procesul se află pe rol la Tribunal, iar următorul termen e pe 10 martie. Informațiile actualdecluj.ro sunt confirmate, însă,  de avocatul care reprezintă compania de echipament sportiv. „Este adevărat tot ce ați spus. E un proces, se solicită 500.000 pentru nerespectarea unui contract. Nu s-a dat o sentință, e un proces pe rol. Nu s-a respectat un contract, dar mai multă amănunte nu vă pot oferi”, ne-a declarat avocatul Victor Rusa.

Reprezentații CFR-ului n-au dorit să facă nici un comentariu asupra procesului cu Joma.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.