Închide

Eurovision 2017. Lista celor 10 finaliști ai selecției naționale

Sinteză știri naționale by Catalin Suciu - feb. 27, 2017 0 247

Mihai Trăistariu, Ilinka feat. Alex Florea, Ana Maria Mirica, Tavi Colen & Emma si Ramona Nerra se numără între cei 10 finaliști ai selecției naționale Eurovision 2017, aleși de juriul competiției în semifinala care a avut loc duminică seara, anunță Pro TV.

Finaliștii au fost anunțați la sfârșitul semifinalei Eurovision Romania 2017, astfel: Tavi Colen & Emma, Maxim, Ramona Nerra, Eduard Santha, Instinct, Cristina Vasiu, Mihai Trăistariu, Xandra, Ana Maria Mirică și Ilinka feat. Alex Florea.
Finaliștii au fost aleși de juriul Eurovision Romania, alcătuit de Luminița Anghel, Ovi Jacobsen, Paula Seling, Andrei Tudor și Adrian Romcescu – care a ocupat funcția de președinte.
Câștigătorul Selectiei Nationale va fi desemnat exclusiv de public, prin televot, în finala care va avea loc pe 5 martie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare