Închide

Ești turist la Untold și circuli cu troleul? Cât costă abonamentele și de unde le cumperi

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iul. 28, 2015 0 473

Abonamente pe toate liniile transportului în comun din Cluj-Napoca, pentru festivalul Untold: Compania de Transport Public arată care sunt prețurile și ce trebuie să știi dacă folosești troleibuzele ca să ajungi la festival.

Abonamentele pentru transportul în comun, pe toate liniile, costă 12 lei pentru o zi, 20 de lei pentru 3 zile și 41 de lei pentru o săptămână, și pot fi cumpărate de la chioșcurile de bilete ale CTP Cluj. Biletele de noapte – căci în timpul festivalului vor circula troleibuze și autobuze pe cinci linii urbane și una metropolitană non-stop – costă 3 lei, și pot fi cumpărate de la șoferii troleibuzelor ori autobuzelor care deservesc linia. E bine de știut că două chioșcuri vor fi menținute deschise non-stop – le găsiți în stațiile de transport în comun de pe strada Memorandumului și din piața Mihai Viteazu, vizavi de cinematograful „Florin Piersic”.

Amintim, în perioada festivalului vor funcţiona 5 linii de transport de noapte în municipiu şi o linie de noapte către şi dinspre Floreşti. Este vorba despre rutele troleibuzelor 6 (Bucium – Aurel Vlaicu) şi 25 (Bucium – Unirii), autobuzele 46 (Zorilor – Mihai Viteazu), 30 (1 Decembrie – Aurel Vlaicu) şi 36 (Câmpina – Mihai Viteazu). Acestea care vor circula până la ora 3 dimineaţa din 15 în 15 minute, iar între orele 3 şi 5 dimineaţa, din 10 în 10 minute. De asemenea, tot ca şi linie de noapte va circula şi autobuzul M21, către şi dinspre Floreşti (Bucium – Cetatea Fetei), la fiecare jumătate de oră. În caz de nevoie, CTP Cluj-Napoca va suplimenta numărul mijloacelor de transport în comun, precizează municipalitatea.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare