Închide

Eroul fără banderolă. Veselovski, umilit de Falub înaintea și în timpul meciului cu CFR

SportTop News by Catalin Suciu - apr. 02, 2015 2 905

Portarul slovac abia și-a revenit după o răceală care l-a împiedicat să apere, iar evoluția din meciul cu CFR Cluj a fost încântătoare.

Veselovski a fost omul meciului, apărând fără greșeală timp de 120 de minute, iar la penalty-uri a fost providențial, blocând șuturile lui Larie și Petrucci. Un joc perfect, fără ezitări , plus cele două intervenții decisive. Finalul partidei l-a prins îmbrățișându-se cu restul colegilor, inclusiv cu rezerva  Emilian Dolha, descris de vestiar drept „un veritabil profesionist”. Nu la fel de profesionist ar fi, după informațiile noastre, antrenorul Adrian Falub.

VEseSidolha

Acesta i-a luat inexplicabil banderola de căpitan lui Veselovski pentru a i-o pasa lui Ciupe  și atenție, asta după ce portarul a câștigat-o prin votul vestiarului în a doua jumătate a lunii februarie.

“Robert e un jucător de mare caracter, a ajutat mult echipa și el este noul căpitan, nu e nici un fel de problemă. Dacă nu va purta el banderola o voi purta eu cu plăcere, dar acum mă gândesc doar să joc și să ajung la o formă bună. S-a votat în vestiar, el a fost ales cu majoritate de voturi. Eu îl respect foarte mult, și el știe asta”, a explicat la vremea respectivă Valentin Lemnaru, cel care purtarse banderola de căpitan înaintea lui Veselovski.

Apoi, în timpul partidei cu CFR Cluj Falub n-a ezitat să-l jignească pe slovac, apostrofându-l în momentul în care acesta a degajat o minge în afara terenului.  Martorii oculari susțin că Falub a scăpat și câteva invective la adresa goalkeeper-ului, Veselovski ignorându-l apoi pe toată durata partidei.

Falub nu este la prima abatere de acest fel, majoritatea fotbaliștilor de la Universitătea Cluj trecând prin episoade similare.  „E mai iute la mânie, iar apoi se comportă ca și cum nu s-ar fi întâmplat nimic”, ne-a povestit unul dintre fotbaliști. La cererea acestuia  îi păstrăm secretă identitatea pentru că, vorba aia, „Falub e mai iute la mânie”.

Falub este foarte agitat în timpul meciurilor și mai scapă câteva "vorbe de bine" printre dinți

Falub este foarte agitat în timpul meciurilor și mai scapă câteva „vorbe de bine” printre dinți

2 comentarii

  1. Oricum ar sta lucrurile, un lucru e indiscutabil: lui Veselovski nu i se poate reprosa nimic. E unul dintre cei mai seriosi jucatori pe care i-a avut U in ultimii ani si un mare portar. Merita tot respectul oricarui U-ist.

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.

Articole similare