Închide

Eroi în weekend. Un bărbat din Cluj voia să arunce în aer blocul în care locuia, dar a fost oprit la timp

ActualitateTop News by Catalin Suciu - ian. 07, 2018 0 2308

Ieri dimineață un bărbat anunța, prin apel de urgenţă 112, că îşi va omorî soţia.

Doi polițiști, Rareș Samoilă și Mirel Cazac, însoțiți de pompierul Bucur Dumitru s-au deplasat de urgenţă la fața locului, la un bloc de locuinţe din centrul municipiului, unde persoana din interiorul locuinței vizate refuza să deschidă uşa de acces şi să aibă un dialog cu forţele de ordine.

De asemenea, pe scară se simţea un miros înţepător, motiv pentru care a fost solicitată și intervenţia pompierilor.

Cei doi polițiști, împreună cu plutonier adjutant Bucur Dumitru din cadrul I.S.U. Cluj, au pătruns de îndată în locuinţă, prin forțarea sistemului de închidere și l-au imobilizat rapid pe bărbatul în vârstă de 61 de ani.

Acesta avea în mână o brichetă şi ameninţa că va declanşa o explozie. Femeia, în vârstă de 65 de ani, se afla într-o cameră, imobilizată la pat. Ulterior, s-a constatat că cele patru arzătoare ale aragazului erau pornite, fără flacără, degajând gaz în apartament. Bărbatul a fost condus şi internat la Clinica de Psihiatrie, pentru efectuarea unui consult de specialitate.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.