Închide

Elogii din Italia pentru una dintre achizițiile CFR-ului. Jucătorul e asemănat cu Freddie Ljungberg, fostul mare internațional suedez

Sport by Catalin Suciu - ian. 22, 2018 0 962

Valentin Costache e primul transfer anunțat de CFR Cluj în această iarnă, clujenii achitându-i 800.000 de euro lui Dinamo.

Mijlocașul de bandă de 19 ani e unul dintre pariurile lui Dan Petrescu pentru nou sezon. Considerat un mare talent în România, Costache culege cuvinte de laudă din din presa italiană.

Într-un articol postat de tuttomercatoweb.com, site specializat pe transferuri, Costache e asemănat cu fostul internațional suedez, Freddie Ljungberg, care a evoluat o mare parte din carieră pentru Arsenal. Italienii îl numesc „specialistul paselor decisive”, între altele.

„L-am asemanat cu Ljungberg, nu neapărat pentru asemănarea fizică sau a personalității, ci datorita calitătilor tactice pe care le are, pe care le-a câștigat cu prestații mereu în creștere, evoluții care l-au împins în elita tinerilor jucători români pregătiți să devină staruri internaționale”, a mai precizat sursa citată.

Costache a marcat chiar la debutul său la CFR, în meciul amical câștigat cu 4-0 împotriva lui Castellon, din liga a patra spaniolă.

foto: gsp.ro

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.