Închide

Elevii care iau 10 la bac intră gratuit la UNTOLD

ActualitateAdministrațieFestival by Actual de Cluj - iun. 14, 2021 0 124

Organizatorii festivalurilor UNTOLD și Neversea continuă tradiția și în acest an și lansează campania ,,BAC DE 10” prin care absolvenții care au luat nota 10 la bac în 2020, dar și cei care vor obține aceeași notă în 2021 vor intra gratuit la cele două festivaluri. De mai bine de 7 ani, această campanie își dorește să susțină performanța în educație și reușește, în fiecare an, să motiveze sute de mii de tineri absolvenți din România, arată organizatorii.

 

Ajunsă la cea de-a șaptea ediție, campania „BAC DE 10” oferă tuturor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile UNTOLD și Neversea din acest an.

În plus, toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea
abonamentelor pentru edițiile UNTOLD și NEVERSEA din 2021. La UNTOLD se va acorda un voucher valoric de 10 euro iar la Neversea un voucher valoric de 20 de euro.

,,După vestea foarte bună că în acest an vom organiza festivalul UNTOLD, astăzi vine și vestea bună că lansăm această campanie care are deja o tradiție și care ambiționează în fiecare an sute de mii de tineri într-un moment foarte important din viețile lor. Așadar toți absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2021 vor avea acces gratuit la UNTOLD și Neversea.”, spune Edy Chereji, director de comunicare UNTOLD și Neversea.

Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 500 de lei din partea Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie trebuie să acceseze link-ul http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi
va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

La ediția din acest an a festivalurilor UNTOLD și Neversea vor avea acces gratuit și absolvenții care au luat nota 10 la examenul de bacalaureat în 2020.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare