Închide

Elevii care iau 10 la BAC intră gratuit la festivalurile Untold și Neversea 2021

ActualitateFestival by Actual de Cluj - iun. 10, 2020 0 173

Campania  ,,BAC DE 10” continuă și în acest an, au anunțat organizatorii festivalurilor Untold și Neversea. Chiar dacă anul acesta nu vor avea loc cele două festivaluri, organizatorii își doresc să susțină în continuare performanța din educație și să le ofere tututor absolvenților de liceu care iau nota 10 la examenul de Bacalaureat, acces gratuit la edițiile Untold și Neversea din 2021.

Echipa festivalurilor a mai anunțat că toți tinerii care promovează examenul de Bacalaureat, inclusiv la sesiunea de toamnă din acest an, vor primi câte un voucher valoric care va putea fi folosit la achiziționarea abonamentelor pentru edițiile Untold și Neversea din 2021, după cum urmează. Pentru Untold voucherul valoric e de 10 euro iar la Neversea de 20 de euro.

,,Campania are un mare succes și îi motivează an de an pe elevii care ajung la examenul maturității, un moment foarte important din viețile lor. Credem în generația tânără, sprijinim încă de la început educația și îi încurajăm pe elevi să fie ambițioși, să creadă în ei și să aibă performanțe de top. Chiar dacă anul 2020 este un an cu restricții, care au adus odată cu ele și amânarea celor două festivaluri, considerăm că absolvenții din acest an merită să fie recompensați și ei pentru munca depusă. Așa că ne-am hotărât să derulăm campania BAC DE 10 și în acest an și să îi primim pe toți absolvenții din 2020 la edițiile de anul viitor”, a spus Edy Chereji, director de comunicare Untold și Neversea.

În fiecare an campania Bac de 10 este susținută de Kaufland România. Pe lângă accesul gratuit la ambele festivaluri, toți absolvenții de 10 vor primi și un voucher de 100 de lei din partea Kaufland România, valabil în orice magazin Kaufland și consumație în valoare de 500 de lei la oricare dintre cele două festivaluri de anul viitor.

Toți absolvenții care doresc să participe la campanie, trebuie să acceseze link-ul

http://untold.com/bacde10 sau http://neversea.com/bacde10 pentru a completa formularul care îi va înscrie în campanie. Acest formular va deveni valabil din momentul afișării rezultatelor.

Anul trecut, peste 100 de tineri care au promovat examenul maturității cu nota 10 au beneficiat de intrarea gratuită la cele mai mari festivaluri de muzică UNTOLD și NEVERSEA.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare