Închide

Echipele din Liga 1 au refuzat ferm reducerea sumelor din drepturi TV! CFR și ASA , singurele cluburi care au fost de acord cu propunerea Intel Sky Broadcast

Sport by Catalin Suciu - iun. 08, 2015 0 406

Adunarea Generală a LPF a respins azi propunerea firmei ISB, deţinătoarea drepturilor TV, de a diminua contractul de transmisie a partidelor din Liga 1 cu 4,5 milioane de euro (de la 27 de milioane, la 22,5 milioane).

Doar două cluburi au fost de acord cu micșorarea contractului, CFR Cluj și ASA Târgu Mureș. Celelalte 16 formații au votat împotrivă.  „După discuţii cu cluburile, membrii LPF au hotărât să mă împuternicească pe mine să am discuţii cu ISB-ul să ducă la bun sfârşit contractul încheiat anul trecut. Pe 19 iunie vom avea o altă Adunarea Generală pentru a vedea dacă au respectat contractul sau ce altă hotărâre vom lua. Oferta ISB s-a discutat, iar cluburile nu vor acest lucru. Eu le voi propune partenerilor media să ducă la bun sfârşit acest contract. Tot cluburile vor lua o hotărâre finală pe 19 iunie, nu eu decid. Dacă nu se respectă contractul, LPF poate rezilia unilateral acel contract”, a precizat președintele Ligii Profesioniste, Gino Iorgulescu.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.