Închide

Echipă nouă, caut jucători. „U” Cluj n-are lot și face trialuri în Gruia, pe terenul CMC

Sport by Catalin Suciu - aug. 19, 2016 1 1123

Universitatea Cluj va evolua din septembrie în liga a IV-a, dar deoacamdată n-are un lot de jucători stabilit.

„U” Cluj intră pe un nou drum după ce primăria și universitățile clujene au demarat un proiect care vizează revitalizarea clubului. Noua societate e condusă de Ioan Ovidiu Sabău din punct de vedere sportiv, iar echipa s-a înscris în Liga a IV-a, campionat ce va debuta pe 3 septembrie. Până atunci, cei care conduc clubul organizează inclusiv trialuri de unde speră să găsească câțiva jucători.

„Ioan Ovidiu Sabău, Marius Popescu şi Zsolt Szilagyi caută viitoarele vedete ale Universităţii Cluj. Cel mai iubit club din Transilvania organizează în 23 şi 24 august un trial la care sunt aşteptaţi jucători născuţi înainte de anul 2000. Cei care au calităţile necesare pentru a reuşi – talent, ambiţie, seriozitate, pasiune – şi vor să facă parte din familia “Şepcilor roşii” sunt aşteptaţi în 23 şi 24 august, la ora 9, pe terenul din baza CMC din Cluj-Napoca (strada Augustin Bunea nr. 1). Povestea Universităţii Cluj continuă în Liga a IV-a, printr-un parteneriat între comunitate şi universităţile clujene, în centrul căruia se află sportivii şi suporterii. Clubul fondat în 1919 se întoarce, astfel, la valorile care l-au transformat într-unul dintre cele mai iubite branduri sportive din România. Universitatea Cluj acordă o atenţie specială educării şi formării tinerilor prin sport, respectând crezul lui Iuliu Haţieganu: „Scopul nostru nu este acela de a crea campioni, ci oameni sănătoşi; nu record, ci armonie; nu ură, ci camaraderie; nu victorie personală, ci victoria naţiunii; nu speculă, ci jertfă”.

Continuând tradiţia de aproape 100 de ani, “studenţii” caută acum liderii noii generaţii care va lupta pentru promovare în sezonul 2016/2017. Trialul organizat în zilele de 23 şi 24 august va completa lotul cu care, în septembrie, Universitatea Cluj va aborda noul sezon”, se arată într-un comunicat de presă trimis de departamentul de comunicare al clubului.

 

Un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.