Închide

E oficial. Școla Bob primește în administrare clădirea de pe Memorandumului 22

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 05, 2015 0 639

Consilierii locali vor discuta la ședința ordinară din 9 martie un proiect de hotărâre privind darea în administrare a unui clădiri monument din centrul orașului către școala Bob. Imobilul de pe Memorandumului nr. 22 era în administrarea Colegiului Economic, însă nu a putut fi folosit deoarece nu a întrunit condiții sanitare pentru autorizare.

Administrația locală a iniția deja proiectul de modernizare a clădirii de pe Memorandumului nr. 22. Contractul de fost câștigat de TCI Contractor General pentru peste 5,1 milioane lei iar lucrările de modernizare și consolidare urmează să se deruleze anul acesta. Primarul Emil Boc a anunțat în toamna trecută că administrația locală are în vedere să investească în consolidarea și modernizarea imobilului de pe Memorandumului nr. 22, tocmai pentru a oferi spații în plus școlii Ioan Bob.„Lucrările urmează să fie finalizate în 2015, dacă nu apar blocaje la licitație sau execuție, mai precis în luna mai-iunie. Cunoaștem problemele școlii Bob care rămâne fără opt săli de clasă pe care trebuie să le părăsească deoarece au fost retrocedate și din 2015 expiră perioada de cinci ani. De aceea am făcut din aceastea o prioritate pentru primărie”, explica Boc în fața Consiliul Local.

Transferul oficial al clădirii în administrarea școlii Ion Bob de la Colegiul Economic face obictul unui proiect de hotărâre aflat pe ordinea de zi Consiliului Local din 9 martie. Inspectoratul Școlar Județean a avizat favorabil ca școala Bob să-și deruleze activitatea în clădirea de pe Memorandumului nr. 22.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu