Închide

După modelul Ciolacu, dar fără colesterol, liderii PSD Cluj au promovat un celebru restaurant de pește din București care și-a deschis o unitate în Cluj-Napoca

ActualitateAdministrațiePolitica by Actual de Cluj - dec. 06, 2023 0 648

Dacă președintele PSD, Marcel Ciolacu s-a fotografiat împreună cu alți lideri din partid în Timișoara, mâncând burgeri pe care ti-l poți crea singuri la un restaurant din localitate, după alegerile din organizația timișeană de la început de octombrie, liderii clujeni ai PSD, Vasile Dâncu, Alexandru Cordoș (consilier județean) sau Răzvan Ciortea (subprefect de Cluj), au urmat exemplul președintelui și s-au fotografiat și ei mâncând, însă sănătos.

Mai precis, aceștia s-au pozat mâncând pește la celebrul restaurant Taverna Racilor din Herăstău București a lui Paul Nicolau, cunoscut ca „Pescobar”, care și-a deschis o unitate și în Cluj.

De altfel, până și Horia Constantinescu, șeful Autorității Naționale pentru Protecția Consumatorului (membri PSD și nașul de cununie al unuia dintre fiii lui Adrian Năstase), s-a pozat cu Pescobar, la Taverna Racilor, lăudând localul la mai puțin de o lună după ce ANPC a găsit mâncare stricată și mizerie în bucătăria restaurantului din Herăstrău.

(Șeful Protecției Consumatorilor, Horia Constantinescu (dreapta) clip cu Pescobar la Taverna Racilor Foto: Facebook/ Taverna Racilor)

Liderii PSD Cluj nu promovează doar mâncarea sănătoasă ci și produsele naturiste. La altă acțiune de anul acesta din luna august, liderul PSD Cluj l-a invitat chiar pe ministrul economiei la firma de stat Plafar din Cluj-Naoca (acționarul majoritar al firmei Plafar, cu 51%, este Ministerul Economiei, iar 49% din acțiuni sunt deținute de Fondul Proprietatea, societatea fiind  înființată în 1949). Aceasta are planuri ca acum 20 de ani, de a intra pe piața ceaiurilor reci. ”Am gustat un sirop concentrat de fructe de pădure fără zahăr, cu ștevie, este extraodinar, mi-a adus aminte de gustul copilăriei. Vrem să ne adresăm cu produse noi sub brandul Plafar tineriei generații, să intrăm pe piața ice tea-urilor, a ceaiurilor reci, astfel încât să avem o prezență pe piață nu sezonieră ci pe tot parcursul anului, să diversificăm această gamă de produse de zi de zi de consum pentru absolut toate generațiile”, a declarat la Cluj ministrul RAdu Oprea, citat de media locală. În cadrul vizitei, ministrul Economiei a fost însoțit de liderul PSD Cluj, Vasile Dîncu, de suprefectul Răzvan Ciortea, de secretarul executiv al PSD Cluj, Alexandru Cordoș, și de președintele PSD Cluj-Napoca, Ovidiu Săcară. Aceștia au mai susținut că  sloganul ”cumpără românește” nu trebuie să rămână doar o idee frumoasă într-un program de guvernare ci să devină o realitate.

(vizita Plafar Cluj/Facebook, sursă cluj24.ro)

(Președintele PSD Marcel Ciolacu,  secretarul general PSD Paul Stănescu, Ministrul Transporturilor Sorin Grindeanu și Ministrul Agriculturii Florin Barbu la burgeri în Timisoara la un celebru local din localitate unde poți să îți creezi propriul burger, local deținut de omul de afaceri  Razvan Bratosin care are, de asemeena, planuri să deschidă și în Cluj un local similar/sursa Facebook/Marcel Ciolacu)(„La sfârșitul unei zile pline, colegii m-au scos la un burger”).

 

 

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare