Închide

După ce a băgat zeci de milioane de euro în fabrica de la Cluj, un important producător de plăci de gips-carton face angajări

Economie by Actual de Cluj - dec. 05, 2022 0 285

După ce a băgat zeci de milioane de euro în fabrica de la Cluj, un important producător de plăci de gips-carton face angajări.

E vorba de Saint-Gobain România a dat startul campaniei de recrutare pentru noua fabrică de plăci de gips-carton de la Turda, care va deveni operațională în cel de-al doilea trimestru al anului viitor, după investiții de 45 de milioane de euro. Compania caută operatori de producție, excavatoriști, operatori foreză, mecanici, electricieni, stivuitoriști și șefi de schimb și susține că oferă între beneficii asigurări private de viață și sănătate, tichete de masă, tichete cadou, prime de sărbători, prime de vacanță, indemnizație de transport  și altele.

Saint Gobain a avut anul trecut vânzări de peste 44 de miliarde de euro la nivel global, cu 166.000 de angajați din 76 de țări.

Citește și:

Piața construcțiilor alimentează producția: francezii de la Saint Gobain anunță investiție de 45 de milioane în fabrica din Turda

Nici un comentariu

Scrie un comentariu