Închide

Drumurile din Cluj sunt deschise circulației, în condiții de iarnă, după sute de tone de antiderapant aruncate pe asfalt în timpul nopții

Administrație by Actual de Cluj - dec. 14, 2021 0 100

Drumurile din Cluj sunt deschise circulației, în condiții de iarnă, după sute de tone de antiderapant aruncate pe asfalt în timpul nopții.

În Cluj nu există drumuri judeţene blocate sau închise traficului rutier, dar pe mai multe sectoare de drum circulaţia se desfășoară în condiţii specifice sezonului rece, anunță Consiliul Județean. Totuși, din cauza căderilor de ploaie, lapoviță și zăpadă din anumite zone, precum și a temperaturilor sub zero grade Celsius înregistrate în cursul nopții, mai multe drumuri judeţene au fost afectate de fenomenul de polei.

Doar noaptea trecută și în această dimineață și doar în zona Huedin-Gilău s-a acţionat pe 20 de drumuri judeţene, cu 14 utilaje, s-a aruncat pe drum o cantitate de 150 de tone de material antiderapant. În zona Turda a fost folosită o cantitate însumată de 87 de tone de material antiderapant, inclusiv sare, în zona Gherla – 39 de tone, iar pe drumurile judeţene situate în zona Dej, în cursul ultimelor 24 de ore s-a intervenit pe 11 drumuri judeţene, cu 14 utilaje, dar aici nu a fost necesară folosirea materialului antiderapant.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare