Închide

Drum blocat spre pârtia Buscat din județul Cluj

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - ian. 09, 2022 0 1157

Drumul spre pârtia Buscat s-a blocat și în acest weekend din cauza numărului mare de mașini. Turiștii care au ajuns în zonă spun că responsabil de situație este administratorul pârtiei din cauză că nu a amenajat parcări și nici nu a luat măsuri pentru ca șoferii să fie îndreptați spre locurile de parcare disponibile astfel încât aceștia să nu se învârtă în zonă minute în șir pentru a găsi unde să-și lase mașinile, scrie ziarulfaclia.ro.

Foarte mulți iubitori ai sportului de iarnă au ales să-și petreacă finalul de săptămână la domeniul schiabil Buscat, de altfel singura pârtie practicabilă în acest weekend în județul Cluj. Din păcate, o mare parte dintre cei care și-au dorit să schieze aici sau să practice alte sporturi de iarnă nu au reușit, fiind nevoiți să se întoarcă din drum din cauza că după ora 10 s-a format o coadă interminabilă iar traficul s-a blocat. Cauza dezastrului din trafic a fost generată de faptul că foarte mulți dintre cei care au reușit să ajungă în zonă și-au parcat mașinile pe o parte și alta a drumului 107 R, iar cei care au coborât s-au întâlnit cu mașinile care urcau, ceea ce a dus la blocarea circulației.

Turiștii au arătat cu degetul spre administratorul pârtiei, acuzându-l că nu a rezolvat problema locurilor de parcare și nici nu a luat măsuri de dirijare a traficului astfel încât să prevină blocajele. „Haos total. Bătaie de joc. Când am coborât de la pârtie, traficul era blocat și am stat o oră până s-a deblocat. Dacă mai pun și faptul că la fiecare urcare am așteptat la coadă câte 40 de minute sau chiar mai bine pentru a lua telescaunul, pot să spun că jumătate din zi a trecut așteptând: în trafic și la telescaun.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu