Închide

Drulă, de la Cluj: E mică probabilitatea ca proiectul Metrou să se realizeze. Primăria lui Boc n-are capacitate să gestioneze proiecte de anvergură / Boc e mai mult la Bruxelles

ActualitatePoliticaTop News by Cosmina Fernoaga - mart. 18, 2023 0 1775

Liderul USR, Cătălin Drulă, prezent la Cluj Napoca, în cadrul Ligii Aleșilor Locali, a subliniat că marile proiecte de infrastructură ale Clujului reprezintă un eșec al administrației Boc, din pricina dezinteresului și a lipsei capacității administrative pentru gestionarea unor proiecte de anvergură.

În mod expres, Drulă s-a referit la proiectul Metroului, apreciind că sunt foarte mici șansele ca acesta să se realizeze.

„Primăria lui Boc nu are capacitatea de a gestiona proiecte de infrastructură. Când angajezi oameni pe alte criterii decât cele care țin de profesionalism, nu ai cum să duci la capăt astfel de proiecte de anvergură”, a comentat Cătălin Drulă.

Acesta a adăugat că Boc avea timp suficient și cadru legal la îndemână, pentru a demara atât proiectul centurii metropolitane cât și proiectul trenului metropolitan, și al metroului.

„E foarte simplu. Mergem ne plimbăm prin oraș și putem vedea că nu s-a făcut niciun proiect de infrastructură în toți acești ani”, a spus Drulă.

Și deputatul de Cluj, Oana Murariu, a punctat că Emil Boc demonstrează prin desele lui plecări la Bruxelles că nu e preocupat de marile proiecte ale Clujului.

„Un primar care se află mai mult la Bruxelles, nu are cum să fie atât de implicat în problemele reale ale Clujului”, a spus Oana Murariu.

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Cosmina Fernoaga

Este redactorul-șef al site-ului actualdecluj.ro, din aprilie 2014. A fost reporter pentru cotidianul Ziua de Cluj din martie 2005 până în aprilie 2014 şi redactor la Realitatea FM Cluj din martie 2012, timp de un an. Lucrează în presă din iulie 2003, când a debutat la cotidianul "Bună ziua, Ardeal". A absolvit Facultatea de Teatru şi Televiziune a UBB Cluj în 2004 şi Facultatea de Drept a Universităţii „Dimitrie Cantemir” în 2012.

Articole similare