Închide

VIDEO:“Dristor”, un film tulburător prin povestea sa și lăudat de critici va fi proiectat în Cluj-Napoca

Cultură by Catalin Suciu - apr. 23, 2014 0 467

Un mediu-metraj ce se anunță un mare câștig al noii generații de tineri actori din România va fi difuzat joi seara, de la ora 20:00, în Reactor, pe strada Petofi Șandor nr. 4.  Filmul a fost lansat în București la începutul anului și s-a bucurat de un mare succes și în rândul criticilor.

Producția independentă prezintă o realitate crudă a Bucureștiului de astăzi în care câțiva tineri respinși de societate găsesc un refugiu în consumul de droguri. Doi frați, Alexandru și Mihai, rămași singuri cu mama lor, trebuie să aibă grijă de ea. Viața îi duce în câteva situații dramatice, iar Mihai ajunge să se prostitueze în compania bărbaților pentru a câștiga un ban în plus.  Alexandru, băiatul mai mare, începe să consume droguri. Și nu se mai oprește, devine imun la probleme și își găsește liniștea în delir, în droguri. E părăsit și de prietena sa, care vrea o schimbare majoră în viață, dar  în ciuda luptei sale eroice cu propriii săi demoni, nu se poate desprinde de prezent.  Cu toții se zbat să se mențină întregi într-o lume care pare să nu îi accepte sub nici o formă.

Un film în regia lui Ioan George Pancencu , o producție despre viață, o poveste urbană cu câțiva tineri respinși de societate.

Distrubuție:

Alexandru – Gabriel Sandu

Mihai – Vlad Basarabescu

Mama – Iulia Dumitru

Trufă – Adrian Hostiuc

Ruxandra – Teodora Păcurar

Șeful – Ioan Paraschiv

Cristi Mărculescu – critic de film

“Un film independent în care nu se mănâncă deloc șaorma deși se cheamă Dristor. Un mediu-metraj cam punk care mi-a cam plăcut”

 

Trailer Dristor

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.
  • Articole similare