Închide

Două tipuri de acte de la CJ Cluj, din domeniul turismului, se pot obține din fața calculatorului

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - mart. 04, 2024 0 102

Două noi cereri pot fi adresate și obtinute online prin intermediul aplicației „Ghișeul Unic” (https://public.cluj.archi/) de la nivelul Consiliului Județean Cluj.

Este vorba despre două tipuri de cereri din domeniul turismului –  cereri pentru ghidaj turistic și cereri pentru obținerea de materiale turistice informative.

Aceste noi facilități se adaugă celor deja puse la dispoziția clujenilor, primii din țară care au putut depune și obține online certificate de urbanism (CU) sau autorizații de construcție (AC) perfect valide din punct de vedere juridic.

În domeniul urbanismului au fost digitalizate, de asemenea, alte 13 categorii de documentații. Totodată, Consiliul Județean a reușit să digitalizeze, până în prezent, cu personalul propriu angajat din cadrul instituției, fără costuri suplimentare, 5 documentații necesare în cazul derulării unor lucrări în proximitatea sau care implică utilizarea drumurilor județene, solicitări în vederea obținerii finanțărilor nerambursabile de la Consiliul Județean Cluj, 11 categorii de acte emise de către I.S.U. Cluj, respectiv 5 tipuri de documente eliberate de Compania de Apă Arieș S.A.

vezi și:

Noi tipuri de documente online, prin aplicația „Ghișeul Unic”. Ce avize vei putea obține, la Cluj, din fața calculatorului

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare