Închide

Două orașe din Cluj, dar și mai multe comune, restricții prelungite pentru limitarea infecțiilor cu coronavirus. O singură comună scapă de restricții

ActualitateSănătate by Actual de Cluj - nov. 12, 2020 0 471

Tot mai rău: pentru mai multe unități administrativ-teritoriale din Cluj, inclusiv pentr două orașe, au fost prelungite restricțiile care încearcă să limiteze răspândirea coronavirusului. O singură comună scapă de restricții, după ce incidența a scăzut.

La expirarea celor 14 zile pentru care au fost impuse restricții, în orașele Câmpia-Turzii și orașul Huedin, dar și în comunele Feleacu, Apahida, Baciu, Chinteni, Mica și Jichișu de Jos, au fost prelungite ieri restricțiile, cu încă 14 zile. Aceasta, după ce rata de incidență cumulată a cazurilor Covid-19 în ultimele 14 zile este peste pragul de 3/1000 locuitori în aceste UAT-uri, ”astfel că s-a hotărât menținerea măsurilor dispuse prin hotărârile anterioare, pentru încă o perioadă de 14 zile de la data expirării acestora”, după cum arată Comitetul Județean pentru Situații de Urgență.

O singură comună a scăpat de restricții, e vorba de comuna Borșa, unde incidența a scăzut sub pragul de trei infecții la mia de locuitori.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu