Închide

Două femei au decedat azi la Terapie Intensivă la Cluj după ce s-au infectat cu forma severă a coronavirusului

SănătateTop News by Mihai Prodan - sept. 16, 2020 0 2144

O femeie a decedat în această dimineață în urmă cu câteva ore, la Terapie Intensivă, după ce s-a infectat cu forma severă a noului coronavirus, Covid 19.

E vorba despre o femeie de 69 de ani internată la Terapie Intensivă la spitalul de boli infecțioase din Cluj-Napoca (foto) cu infecție cu forma critică a noului coronavirus, care a decedat azi în jurul orei 11. Aceasta avea comorbidități – astm bronșic, diabet zaharat și obezitate.

O altă femeie, de 57 de ani, a decedat noaptea trecută tot la Terapie Intensivă la spitalul de boli infecțioase, cu infecție cu forma critică a coronavirusului. Avea și aceasta comorbidități – obezitate, hipertensiune arterială și diabet, precum și fibrilație arterială.

Să amintim că o altă femeie, de 80 de ani, a decedat ieri în jurul amiezii, tot la ATI la Infecțioase. Și aceasta avea comorbidități – diabet zaharat și hipertensiune arterială.

În total de la debutul pandemiei coronavirusul a provocat decesul a 71 de persoane la Cluj.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Mihai Prodan

Ziarist din 2001. Licențiat în jurnalism din 2004, master în comunicare din 2006. Specializări la Reuters în Londra și Institutul Internațional pentru Jurnalism în Berlin.