Închide

Două evenimente de sâmbătă, Color Run și Lacul Lebedelor, închid mai multe străzi din centru

ActualitateAdministrație by Actual de Cluj - iun. 10, 2016 0 369

Traficul va fi restricționat pe străzile Napoca, Piața Unirii, B-dul Eroilor, Iuliu Maniu, Baba Novac, Universității, I.C. Brătianu și M. Kogălniceanu, sâmbătă, 11 iunie, între oreleîntre orele 15.15-19.30, cu ocazia evenimentului ,,The Color Run”. 

Pe traseul respectiv va avea loc „cursa euforica în culori, care celebreaza sanatatea, bucuria si originalitatea”, The Color Run, alergare unde se participă pe bani. Evenimentul este la a treia ediție în România și se organizează la București, Cluj-Napoca și Timișoara.

Un alt eveniment care se va desfășura mâine la Cluj-Napoca (în Parcul Central ”Simion Bărnuțiu”) și va impune restricții de circulație este ,,Lacul Lebedelor – Opera Aperta 2016”. Sâmbătă, 11 iunie 2016, între orele 20.30-23.30, traficul rutier va fi restricționat pe strada Cardinal Iuliu Hossu și strada Vasile Alecsandri, a anunțat primăria.

Autoritatea locală clujeană și-a cerut scuze participanților la trafic pentru disconfortul creat, cu rugîminte către aceștia de a se conforma eglementărilor temporare de circulaţie.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare