Închide

Dosarul oamenilor de afaceri Cristi Căpușan și Cristi Prunean, trimis în instanță. Sunt acuzați de infracțiuni la regimul silvic

Din județ by Actual de Cluj - iun. 28, 2020 0 260

Parchetul de pe lângă Judecătoria Turda a trimis în instanță dosarul penal în care sunt cercetate trei persoane, acuzate că ar fi tăiat și furat arbori, fără nicio bază legală. Dosarul a fost înregistrat în 26 iunie (4039/328/2020) și urmează să primească termen de judecată.

”La data de 4 iunie a.c., poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Câmpia Turzii au reţinut pentru 24 de ore trei bărbați, de 34, 44 și 46 de ani, bănuiți de comiterea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori, fapte prevăzute și pedepsite de Codul penal.

În fapt, bărbatul de 44 de ani, din comuna Viișoara, cercetat pentru săvârșirea infracțiunilor de tăiere fără drept de arbori și furt de arbori este bănuit că, la data de 6 aprilie a.c., în jurul orei 19.00, ar fi tăiat fără drept un număr de 3 arbori de esență – stejar, dintr-o zonă împădurită, situată în comuna Luna, județul Cluj, pe care i-ar fi sustras împreună cu ceilalți doi bărbați.

Bărbații de 34 și 46 de ani, din comuna Luna, respectiv Câmpia Turzii sunt cercetați pentru comiterea infracțiunii de furt de arbori.

Polițiștii au efectuat percheziții la imobile ale celor trei, ocazie cu care au fost ridicate mai multe bunuri, respectiv 2 autoturisme, 1 platformă auto, un motofierăstrău și suma aproximativă de 4739 de lei și 400 de euro.

În cauză a fost creat un prejudiciu în valoare de peste 11.000 de lei.”, a transmis IPJ Cluj, în 5 iunie 2020.

Cei trei acuzați sunt: Căpușan Cristian Ioan (patronul terasei ”Stejarii” din Urca), Pruneanu Cristian (om de afaceri din Câmpia Turzii) și Andreșel Daniel Sabin, arată turdanews.net.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare