Închide

Dosar penal la Cluj pentru fraudă electorală. Procesul de vot, întrerupt mai bine de o oră într-o secție din Cluj-Napoca

ActualitateSinteză știri locale by Actual de Cluj - sept. 27, 2020 0 1629

Procesul de vot într-o secţie din Cluj-Napoca a fost întrerupt timp de o oră, după ce poliţiştii au fost chemați să intervină într-un caz de fraudă electorală într-o secție, notează ziarul Făclia.

Un bărbat din Cluj s-a ales cu doar penal după ce a introdus în urnă două buletine de vot. Incidentul a avut loc la Secţia nr. 20 din Cluj-Napoca. Poliția a fost chemată să intevină, iar alegătorii aflați în rând pentru a vota susțin că au așteptat mai bine de o oră până la reluarea procesului de votare. Potrivit Biroului Electoral Județean, pe numele bărbatului s-a deschis dosar penal.   Potrivit legii, introducerea în urnă a mai multor buletine de vot decât are dreptul un alegător se pedepseşte cu închisoare de la şase luni la trei ani. Nu este singura problemă din secția 20 din Cluj. În urma unor verificări amănunțite, s-a constatat că lipseau mai multe buletine de vot din cele alocate.

 

 

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare