Închide

Doi profesori universitari de la UBB publică volum de fotografii și impresii de călătorie după ce ajung în Chile 6 luni cu bursă Erasmus

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 27, 2019 0 199

Biblioteca Central Universitară din Cluj găzduiește luni evenimentul de lansare a cărții „O călătorie la capătul lumii”, un volum de imagini, portrete, hărţi şi impresii de călătorie realizat de profesorii universitari Doina Rad şi Ilie Rad de la universitatea „Babeș-Bolyai” şi publicat de editura Tribuna.
Cartea reprezintă, potrivit autorilor, „un rod al mobilității Erasmus, la Universitatea din Temuco din Republica Chile și este rezultatul efortului de documentare făcut de autori, atât înainte, cât și după revenirea din Chile, documentarea fiind realizată pe parcursul a șase luni”.
Volumul conține aproximativ o sută de fotografii alb-negru și color și portrete grafice, hărți şi impresii de călătorie.
Evenimentul de luni, în cadrul căruia autorii, alături de Horia Bădescu și Constantin Cubleșan vor discuta cu cei prezenți despre volum, va avea loc la Biblioteca Central Universitară, luni la amiază.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare