Închide

Doi părinți ai căror bebeluşi au murit în Spitalul Clinic Judeţean din Cluj-Napoca acuză că aceştia s-au infectat în unitatea medicală şi anunţă că dau unitatea sanitară în judecată / Ungureanu (USR): Avem cel puţin patru bebeluşi morţi, niciun responsabil

Sănătate by Actual de Cluj - oct. 18, 2022 0 227

Deputatul USR Emanuel Ungureanu cere public demisia conducerii Spitalului Clinic Judeţean din Cluj-Napoca, unde mai mulţi bebeluşi au murit, parlamentarul susţinând că nou-născuţii au fost infectaţi cu bacterii şi că angajaţii spitalului sunt responsabili pentru că nu respectă protocoalele şi intră în spital cu aceleaşi încălţări şi cu aceeaşi îmbrăcăminte cu care ies în curtea unităţii. O mamă susţine că bebeluşul ei a murit după ce ea s-a infectat în spital, transmite News.ro, citat de g4media.ro.

O altă femeie al cărei bebeluş a murit în unitatea sanitară afirmă că, având COVID, a fost separată de copilul ei, iar micuţul a murit după trei săptămâni de viaţă, în condiţiile în care a fost izolat alături de un alt bebeluş, care a murit şi el.

”Avem cel puţin patru bebeluşi morţi, niciun responsabil, o linişte totală la DSP, o anchetă ameţită anunţată de Ministerul Sănătăţii, care are în frunte un ministru al Sănătăţii care este astăzi în Cuba, într-o excursie de lux”, a afirmat, luni, Emanuel Ungureanu, la Spitalul Clinic Judeţean Cluj-Napoca, acolo unde a mers însoţit de părinţii mai multor bebeluşi care au murit.

El a reclamat că pe fişele copiilor ”aproape că scrie cu litere mari: moarte naturală”, iar conducerea spitalului ar da vina pe părinţi.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare