Închide

Doi jucători de la U Cluj, în izolare după testări Covid cu rezultate contradictorii. Echipa își desfășoară normal activitatea

SportTop News by Catalin Suciu - aug. 13, 2020 0 316

Dorin Goga și argentinianul Matias Roskopf, venit în probe la Universitatea (a jucat la Rapid în ultimul sezon) au fost testați pozitiv cu coronavirus la începutul săptămânii.

Un nou test făcut a ieșit negativ, iar acum urmează ca cei doi să fie testați pentru a treia oară. Ambii jucători se află în izolare la domiciliu și niciunul dintre ei nu prezintă simptome specifice Covid-19.

După ce s-au consultat cu cei de la Direcția de Sănătate Publică Cluj, oficialii Universității au primit acceptul de a-și continua activitatea. Echipa s-a antrenat și astăzi și își vede de programul obișnuit.

Cel mai probabil, spun oameni din club, primul test a fost greșit.

Toate celelalte rezultate au fost negative. Peste 50 de oameni testează ocazional U Cluj, aici intrând jucători, staff și oameni din club.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.