Închide

Doi clujeni au fost prinși în flagrant delict ieri în timp ce încercau să vândă nu mai puțin de un kilogram și jumătate de cannabis

Actualitate by Actual de Cluj - feb. 02, 2022 0 196

Doi clujeni au fost prinși în flagrant delict ieri în timp ce încercau să vândă nu mai puțin de un kilogram și jumătate de cannabis.

E vorba de doi tineri de 25 și 32 de ani, prinși ieri în flagrant delict de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Cluj-Napoca, împreună cu procurorii DIICOT. Cei doi au fost reținuți, pentru 24 de ore, pentru infracțiunea de trafic de droguri de risc. ”Din cercetări a reieșit că, de la începutul anului 2022, bărbații ar fi efectuat activități de procurare și comercializare în județul Cluj, respectiv ar fi deținut, pentru consum propriu, droguri de risc, droguri de mare risc, precum și alte substanțe susceptibile de a avea efect psihoactiv”, au explicat anchetatorii. Toată cantitatea de cannabis găsită, precum și mai multe telefoane mobile, au fost ridicate iar cei doi au fost reținuți 24 de ore, urmând a fi prezentați instanței cu propunere de arestare preventivă.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare