Închide

Doar două județe din România rapotează azi peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus, Clujul e unul dintre ele, județul are în continuare cea mai mare rată de infectare din țară, numărul cazurilor a crescut cu 5.500 în ultima lună

SănătateTop News by Actual de Cluj - sept. 15, 2022 0 148

Doar două județe din România rapotează azi peste o sută de cazuri noi de infecție cu coronavirus, Clujul e unul dintre ele, județul are în continuare cea mai mare rată de infectare din țară.
Astfel, de ieri până azi în Cluj au fost depistate un număr de 110 de cazuri noi de infecție cu coronavirus, cele mai multe din țară în acest interval după București cu 304 și Timiș cu 119, arată datele Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente. Rata de infectare din Cluj, care azi ajunge la 2,47 cazuri la mia de locuitori, e cea mai mare din țară, dublă față de media națională care azi ajunge la 1,21 la mie, și singura din țară, alături de Timiș cu 2,32 la mie, care depășește azi pragul de două cazuri la mia de locuitori.

Amintim, Clujul are înregistrate cele mai multe cazuri de infecție cu coronavirus în cei doi ani și jumătate de pandemie, numărul ajunge azi la peste 183.800, în creștere cu peste 5.500 în ultima lună.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare