Închide

Doar două județe din România au raportat peste patru sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, Clujul e unul dintre ele, se apropie de 180.000 de cazuri în 2 ani

Sănătate by Actual de Cluj - aug. 17, 2022 0 161

Doar două județe din România au raportat peste patru sute de cazuri noi de infecție cu coronavirus în ultimele 24 de ore, Clujul e unul dintre ele.

Datele Ministerului Sănătății publicate în urmă cu puține momente privind numărul de cazuri noi de infecție cu coronavirus depistate în ultimele 24 de ore în România arată că în Cluj au fost depistate în acest interval un număr de 471 de cazuri noi de infecție, cele mai multe din România după București cu aproape o mie și Timiș cu 487. Rata de infectare din Cluj e azi de aproape șapte cazuri la mie, mai exact 6,94, cea mai ridicată din România după cea din Capitală și dublă față de media națională, care azi ajunge la 3,7 cazuri la mie. În spitalele din Cluj se află 186 de pacienți infectați cu coronavirus, dintre care 15 sunt la Terapie Intensivă.
Să precizăm că județul se apropie de pragul de 180.000 de infecții depistate cu coronavirus în cei doi ani de pandemie, cele mai multe într-un județ din România, azi numărul total ajunge la 178.919 cazuri depistate.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare