Închide

Directorul de la Sinterom a demisionat

Economie by Actual de Cluj - oct. 31, 2018 0 1295

Directorul fabricii Sinterom și-a dat demisia.
Directorul producătorului de bujii, Dan Cataranciuc, a demisionat din funcție ieri; în locul acestuia a fost numit un alt director, Claudiu Ciurescu, domiciliat în Pitești; acesta își intră în atribuții chiar azi, cu un mandat doar până la sfârșitul acestui an.
Sinterom stă pe un munte de aur: activele sale imobilizate sunt evaluate la peste 54 milioane de lei. A avut anul trecu o cifră de afaceri de aproape 14 milioane de lei, în creștere cu două milioane anual în ultimii doi ani. Fabrica de bujii are aproximativ 130 de angajați.

Sinterom SA e controlat de omul de afaceri Ștefan Vuza prin acționarul principal Contactoare SA Buzău, ce deține 62,7% dintre acțiunile fabricii clujene; de altfel ambele companii au același președinte al Consiliului de Administrație, Attila Bognar. Contactoare SA are la rândul său ca acționar majoritar o altă companie a lui Vuza, Serviciile Comerciale Române, cu 76,5% din participații. Grupul SCR e compus din Uzuc Ploiești, Iașitex Iași, A6 Impex Dej, Sinterom SA Cluj-Napoca, Inav SA București, Contactoare Buzău, Caromet Caransebeș, Nova Textile Bumbac Pitești și Aisa Invest Cluj-Napoca.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Tags