Închide

Din Cluj-Napoca în Baden-Baden: WizzAir anunță 3 curse noi din Cluj, aduce aeronavă nouă, mărește frecvența pe 9 rute

Actualitate by Actual de Cluj - oct. 25, 2020 0 1457

Compania aeriană care operează de departe cele mai multe rute de pe aeroportul din Cluj-Napoca anunță că deschide trei rute noi și alocă o aeronavă nouă bazei din Cluj-Napoca.

E vorba de WizzAir, care a anunțat vineri că lansează trei noi rute din Cluj-Napoca, spre Karlsruhe – Baden-Baden, respectiv Hamburg și Koln. Totodată, frecvența pe nouă rute deja operate va crește, după ce compania a anunțat că alocă bazei operaționale de la Cluj o aeronavă nouă Airbus A320 – e vorba de zborurile din Cluj-Napoca spre Eindhoven, Barcelona El Prat, Bruxelles Charleroi, Larnaca, Londra Luton, Madrid, Milano Bergamo, Paris Beauvais şi Roma Ciampino. ”Wizz Air a început să zboare din Cluj-Napoca în 2007 iar în 2019 a transportat aproape 2 milioane de pasageri către şi din oraşul transilvănean. Alocarea aeronavei va crea 36 de noi locuri de muncă directe. Cu această investiţie, Wizz Air va contribui la dezvoltarea economică şi va crea sute de noi locuri de muncă pe piaţa locală”, a anunțat compania.

Baden-Baden e situat la poaelel munților Pădurea Neagră, are doar aproximativ 55.000 de locuitori și este o stațiune balnerară recunoscută în toată lumea.

Cu rutele noi, WizzAir operează de la Cluj nu mai puțin de 34 de rute către 13 țări.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu