Închide

Din cauza geloziei, un bărbat cu un cuțit a încercat să intre peste fosta sa concubină, în Mărăști; a fost imobilizat de jandarmi

Actualitate by Actual de Cluj - mart. 05, 2024 0 98

Din cauza geloziei, un bărbat cu un cuțit a încercat să intre peste fosta sa concubină, în Mărăști; a fost imobilizat de jandarmi, chemați de urgență de aceasta.
Pe fondul geloziei, un bărbat din Cluj-Napoca a venit înarmat cu un cuțit la domiciliul fostei partenere de viață, conflictul fiind aplanat de jandarmi. S-a întâmplat aseară, când în urma unui apel la numărul de urgență 112 privind tulburarea ordinii și liniștii publice un echipaj de jandarmerie aflat în misiune a fost direcţionat de dispeceratul unităţii spre o stradă din cartierul Mărăşti. Jandarmii au ajuns imediat la faţa locului, unde femeia care solicitase telefonic sprijinul le-a transmis acestora semnalmentele bărbatului agresiv.
Jandarmii au început căutarea persoanei în jurul blocului, pe care au găsit-o în scurt timp. Somat, bărbatului i s-a făcut un control corporal preventiv pentru identificarea unor eventuale arme albe. Asupra acestuia a fost descoperit un cuțit de mici dimensiuni.

Bărbatul prezenta plăgi la nivelul brațului stâng, necesitând îngrijiri medicale, astfel că jandarmii au solicitat o ambulanță prin dispeceratul unităţii. Jandarmii spun că din primele informații bărbatul gelos, în vârstă de 20 de ani, a avut un cuțit cu care a lovit ușa fostei partenere și văzând că nu îi deschide, s-a automutilat provocându-și mai multe răni pe corp. Până la sosirea ambulanței, jandarmii i-au acordat acestuia primul ajutor.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu