Închide

Digi24: Emil Boc va fi audiat la DIICOT săptămâna viitoare, în cazul Lucan

ActualitateSinteză știri naționale by Actual de Cluj - ian. 04, 2018 0 880

Primarul Clujului , Emil Boc, și ministrul Sănătății, Florian Bodog, vor fi audiați săptămâna viitoare la DIICOT în dosarul în care chirurgului Mihai Lucan este acuzat de delapidarea Institutului Renal de la Cluj-Napoca, anunţă Digi24. Cei doi au fost chemați astăzi pentru explicaţii, dar citațiile ar fi ajuns prea târziu.

Citaţiile au ajuns la destinatari abia azi, adică în ziua fixată pentru audieri. Cei doi i-au contactat pe procurori, astfel că audierile vor fi reprogramate, relatează postul Tv.

Deputatul USR Emanuel Ungureanu, care a lucrat la Institutul Renal de la Cluj-Napoca în timp ce acesta era condus de celebrul chirurg, a spus că medicul Lucan a fost ajutat de Emil Boc, care a fost operat la rândul său de medicul clujan şi pe care l-a avut consilier personal pe probleme de sănătate.Primarul Emil Boc a negat acuzaţiile, susţinând că nu a beneficiat de tratamente preferenţiale.

Citeşte AICI ştirea integrală

Citeşte şi:

 

Ungureanu la ieșirea de la DIICOT: Lucan a fost ajutat de Boc. “În Cluj există alți doctori care fac același lucruri că Lucan, poate că nu cu lăcomia lui Lucan… E un jaf generalizat”

 

şi apărarea lui Emil Boc:

Emil Boc: ”Nu am primit nicio citație de la DIICOT”

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare