Închide

Dezinfecție în Primăria Dej. Soțul unei angajate, pozitiv la Covid-19

Sănătate by Actual de Cluj - apr. 24, 2020 0 188

Soțul unei angajate a Primăriei Municipiului Dej a fost confirmat cu noul coronavirus. Preventiv, s-a făcut dezinfecție în mai multe zone din primărie.

Femeia de aproximativ 40 de ani lucrează la Serviciul de Administrare a Cimitirelor din cadrul Primăriei Municipiului Dej. Aceasta se află în autoizolare la domiciliu, după ce a aflat că soțul ei este pozitiv, arată Dej24.ro.

Sursele Dej24.ro susțin că, preventiv, deși nu se știe dacă și femeia a fost infectată, s-a făcut dezinfecție în biroul acesteia (unde lucrează singură), cât și în zonele limitrofe.

”Un angajat al Primariei Municipiului Dej din cadrul Administrației Cimitirelor este contact direct cu o persoană depistată pozitiv cu Covid-19. Urmare a acestui fapt este în autoizolare la domiciliu sub supravegherea DSP. În cadrul instituției am luat măsuri de dezinfecție, la nivelul biroului persoanei (fiind singură în birou), precum și în zonele limitrofe. Persoana este asimptomatică și va rămâne în autoizolare la domiciliu timp de 14 zile”, a declarat pentru Dej24.ro primarul Morar Costan.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare