Închide

Dezbatere pe tema schimbărilor pe care le aduc inteligența artificială și revoluția digitală, la Cluj

Educaţie by Actual de Cluj - ian. 29, 2019 0 107

Dezbatere pe tema schimbărilor pe care le aduc inteligența artificială și revoluția digitală, la Cluj, într-o serie de evenimente în care sunt implicate 70 de orașe din toată lumea.

Conferința-dezbatere „Revoluţia digitală şi inteligenţa artificială: ce provocări aduce viitorul?” e organizată în 31 ianuarie, seara la ora 18, în aula „Alexandru Domșa” de la Universitatea Tehnică, de către Institutul Francez din Cluj, unde vin specialişti din mediul universitar şi din cel privat cu perspective din lumea roboticii, tehnologiei şi psihologiei. Vin psihologul Daniel David, un specialist în robotică și învățare automată la NTT Data Radu Orghidan și un doctor în ingineria sistemelor, cu managementul informației în era internetului, Ovidiu Stan. Dezbaterea este însoţită de expoziţia „Traducerea automată, revoluţia inteligenţei artificiale”.

Noaptea Ideilor e la a patra ediție, e coordonată de către Institutul Francez de la Paris pe cinci continente, şcoli şi universităţi, institute de cercetare, muzee, centre culturale, teatre și biblioteci. România participă la acest eveniment de trei ani, iar în acest an sunt organizate evenimente în București, Cluj, Iași și Timișoara. În total în lume sunt așteptați peste o mie de vorbitori și 200.000 de participanți.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu