Închide

Dezastru în Apuseni în această după-masă, un drum s-a surpat, zeci de gospodării au rămas fără curent electric

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 15, 2021 0 650

Dezastru într-o localitate din Cluj, unde azi un drum s-a surpat din cauza viiturilor care au cuprins munții Apuseni, urmare a furtunilor violente care au surprins zona în această după-masă. Zeci de gospodării au rămas fără curent electric.

 

E vorba de localitatea Ocolișel din comuna clujeană Iara unde un drum a ajuns impracticabil, cu o porțiune surpată, la aproximativ doi kilometri de intraea în localitate. ”De asemenea, sunt mai mulți copaci, de mari dimensiuni căzuți peste drum și la care nu s-a putut ajunge cu autospeciale sau alte utilaje pentru a fi îndepărtați de pe carosabil”, arată purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență Cluj, Andrei Biriș.

Acesta adaugă că a fost afectată o parte din rețeaua de alimentare cu energie electrică din localitate, astfel aproximativ 30 de gospodării fiind deconectate de la rețea în aceste momente. ”Avaria se va rectifica mâine de dimineață de către echipele specializate ale furnizorului de utilități, iar generatoarele mobile nu pot ajunge în localitate deoarece drumul de acces este blocat”. Pompierii au cercetat toate gospodăriile din localitate și nu au fost identificate persoane a care să fie în pericol și nici subsoluri inundate cu apă, a mai spus el.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

  • Articole similare