Închide

Accident pe cel mai periculos drum din Cluj azi, DN1E60, în apropiere de Izvoru Crișului, o mașină a intrat în coliziune cu un TIR

Actualitate by Actual de Cluj - iul. 16, 2021 0 239

Accident pe cel mai periculos drum din Cluj azi, DN1E60, în apropiere de Izvoru Crișului, unde două persoane au fost rănite după ce mașina în care se aflau a intrat în coliziune cu un TIR.

”Un autoturism care se deplasa în direcția Oradea a intrat în coliziune cu un ansamblu de vehicule care circula din sensul opus”, au explicat polițiștii.

La fața locului au intervenit echipaje de urgență. ”O autospecială cu modul de descarcerare, un echipaj SMURD și unul de la Serviciul Județean de Ambulanță au fost dislocate pentru a gestiona o situație de urgență rezultată în urma unui accident rutier produs între localitățile Șaula și Izvorul Crișului. Solicitarea pentru intervenția pompierilor a fost înregistrată în jurul orei 07.50, iar la fața locului au găsit un autocamion și un autoturism avariate. În ultimul se afla încarcerat un bărbat, în vârstă de cca 40 de ani, care era în stare de conștiență și era cooperant. S-a acționat imediat cu echipamentele hidraulice și echipamentele speciale pentru tăierea caroseriei contorsionate și evacuarea victimei fără să-i agraveze traumatismele suferite. La fața locului au fost asigurate măsuri de siguranță și de prevenire a incendiilor având în vedere scurgerile de combustibil. Bărbatul a fost transportat la spital pentru investigații și îngrijiri de specialitate. La fața locului a mai fost consultată o femeie de circa 30 de ani, care, de asemenea, a fost transportată la spital. Aceasta era în stare de conștiență și era cooperantă”, spune purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situații de Urgență, Andrei Biriș.

Bărbatul și femeia au fost duși la spital pentru investigații.

Amintim, DN1E60 e cel mai periculos drum din Cluj. Aici au loc cele mai multe accidente mortale sau grave din întreg județul.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu