Închide

Destinaţie nouă de city-break de la Cluj. Operatorul low-cost Wizz Air introduce încă un zbor spre Marea Britanie

Economie by Kristina Reştea - iul. 27, 2018 0 213

Operatorul low-cost WizzAir lansează, de azi, o nouă destinaţie de city break, cu zbor din Cluj: Liverpool, din Marea Britanie. Zborurile vor fi operate începând cu 29 octombrie 2018.

„Liverpool este unul dintre cele mai populare orașe din Marea Britanie, port la Marea Irlandei, recunoscut în special pentru performanțele echipelor de fotbal, FC Liverpool și FC Everton, și a faptului că acolo s-a format legendara trupă The Beatles. Cu o istorie de peste 700 de ani, Liverpool are o moștenire culturală considerabilă și găzduiește, printre altele, cea mai mare catedrală anglicană din Marea Britanie și prima bibliotecă publică”, sintetizează operatorii atracţiile noii destinaţii de zbor. Noua destinație anunțată este al patrulea oraș englezesc disponibil în rețeaua extinsă WIZZ, care oferă acum 144 de rute către 22 de țări din întreaga Europă și dincolo de granițele ei.

Wizz Air operează deja zboruri spre Doncaster Sheffield și Londra Luton, urmând să intorducă şi zboruri spre Birmingham.

Pentru prima zi de operare (29 octombrie), compania low cost afişează preţuri pornind de la 179 de lei pentru un zbor Cluj-Liverpool.

Zborurile de legătură dintre cele două mari orașe, vor fi operate cu o aeronavă Airbus A320, având o capacitate de 180 locuri, cu două frecvențe săptămânale, în zilele de luni și vineri, din data de 29 octombrie 2018, după următorul program:

Ruta

Zile de operare

Orele de operare

Debut rută

Cluj-Napoca-Liverpool    

Luni, Vineri

  18:05 ( CLJ )  –

           19:10 (LPL)

29 octombrie 2018

Liverpool- Cluj-Napoca  

19:40 (LPL) –

           00:45 (CLJ)

 

 

 

 

 

 

 

 

Sursa foto: Visitliverpool.com

author photo two

Kristina Reştea

Kristina Restea este reporter in echipa publicației online Actualdecluj.ro și are o experiență de 12 ani în presă. E absolventă a Facultății de Științe Politice, Administrative și ale Comunicării, din cadrul Universității „Babeș-Bolyai”, secția Jurnalism. Anterior lansării proiectului actualdecluj.ro a scris pentru cotidianul local Ziua de Cluj, ca reporter în departamentul Economic.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu