Închide

Destinație în premieră absolută de pe cel mai aglomerat aeroport din România după Otopeni, cel din Cluj-Napoca, biletele au fost scoase la vânzare azi, primul zbor e peste o lună

Economie by Actual de Cluj - sept. 29, 2022 0 5537

Destinație în premieră absolută de pe cel mai aglomerat aeroport din România după Otopeni, cel din Cluj-Napoca, azi reprezentanții acestuia anunță că WizzAir, compania cu cele mai multe destinații operate din Cluj, deschide destinație nouă, Leeds în Marea Britanie.

Primul zbor e programat peste o lună, în 31 octombrie, pentru început cu două frecvenţe pe săptămână, în zilele de luni şi vineri, iar începând din luna martie anul viitor zborurile ar urma să fie operate cu trei frecvenţe săptămânale – luni, miercuri şi vineri. Biletele spre noua destinaţie sunt disponibile spre vânzare de azi.

Marea Britanie e cea mai vizitată țară de pe aeroportul din Cluj. Leeds este cel mai mare oraş din regiunea West Yorkshire şi al treilea oraş ca mărime din Marea Britanie după Londra şi Birmingham, considerat a fi capitala nordului Angliei. Aeroportul Leeds Bradford deserveşte cele două oraşe – Leeds şi Bradford- fiind situat la aproximativ 11, respectiv 14 kilometri de centrul acestora. Zborurile de la Cluj ar urma să deservească importanta comunitate de români din regiunea West Yorkshire.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu