Închide

Descinderi de amploare ieri în cea mai mare comună din țară, zeci au fost legitimați

Actualitate by Actual de Cluj - apr. 11, 2019 0 529

Polițiștii din Cluj au descins ieri cu zecile în cea mai mare comună din țară, au legitimat zeci de persoane și au dus patru dintre acestea la audieri.

Zeci de polițiști, jandarmi și polițiști locali au acționat pentru menținerea ordinii publice în Florești. Peste 80 de persoane au fost legitimate, iar 4 dintre acestea au fost conduse la sediul unității pentru audieri. De asemenea, polițiștii au acționat împreună cu specialiști ca să vadă cine fură curent – în urma controalelor, în opt cazuri au fost tăiată alimentarea și s-au făcut debranșări, fiind constatată și o infracțiune în acest domeniu.

În acțiunea de ieri au fost angrenați polițiști din cadrul Serviciului de Ordine Publică, Serviciului Criminalistic și din cadrul Serviciului Acțiuni Speciale, plus jandarmi și polițiști locali și specialiști de la Electrica pentru verificări în ce privește racordarea la rețeaua electrică și consumul de energie electrică. Un număr de 82 de persoane au fost legitimate iar patru bărbați, pe numele cărora erau emise mandate de aducere, bănuiți de comiterea unor infracțiuni, au fost conduși la sediul unității de poliție pentru audieri.

Tags

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare