Închide

Ce artiști români vin la Electric Castle

ActualitateTop News by Actual de Cluj - apr. 11, 2019 0 166

Alternosfera, Șuie Paparude, CTC și … Loredana sunt artiștii români care urcă pe scena cunoscutului festival Electric Castle, după cum anunță organizatorii în urmă cu puține momente.

„Loredana, Alternosfera, Șuie Paparude și CTC vor da startul oficial al programului de pe scena principală în fiecare zi a festivalului Electric Castle 2019. Lor li se alătură nume noi, atât din țară cât și din străinătate, respectiv trupe selectate din cele mai importante showcase-uri europene”, arată aceștia. „Alternosfera sărbătorește 20 de ani de activitate alături de publicul Electric Castle, cel mai mare festival la care trupa va cânta în acest an. Joi, 18 iulie, trupa revine la castel cu un nou album, cel de-al șaselea material discografic pe care îl semnează. Vineri, scena principală îi are ca prim act pe cei de la CTC. O surpriză este confirmarea Loredanei, pentru seara de sâmbătă, 20 iulie. Artista este prezentă în topurile românești de peste 35 de ani, timp în care s-a reinventat constant, trecând de la colaborări cu BUG Mafia la Agurida, iar în 2019 pregătește un show complex pentru prima ei prezență la Electric Castle”.

Acestora li se adaugă și Subcarpați, care ocupă scena principală, Grimus și Moonlight Breakfast care revin în festival după o pauză de câțiva ani, plus The Mono Jacks, Zmei3,  Valeria Stoica, Zimbru și For The Wicked. „Toți au un potențial pe care susținerea publicului îl poate transforma în notorietatea pe care o merită pe deplin. Fie că au mai cântat deja la Electric Castle sau au putut fi văzuți în festivaluri mai mici, Satellites, Karpov not Kasparov, Maru și mulți alții ne vor reaminti că e important să susținem artiștii ce cred în muzica lor și au entuziasmul celor pentru care arta nu e doar un mijloc spre o carieră de succes”, mai spun organizatorii festivalului.
Electric Castle se pregătește să anunțe în curând și Own The Stage, concursul anual prin care trupe sau DJ-i pot concura pentru a fi incluși în lineup-ul festivalului.

  • Nici un comentariu

    Scrie un comentariu