Închide

Deputatul Băltărețu și-a dat demisia din fruntea USR Cluj după ce a obținut un scor electoral de trei ori mai mic decât al partidului

ActualitateAdministrațiePoliticaTop News by Actual de Cluj - iun. 11, 2024 1 284

Rezultatul alegerilor la Primăria Cluj nu a fost unul bun și mi-l asum în întregime, ca atare, îmi dau demisia din poziția de Președinte al Filialei locale USR Cluj-Napoca, a scris deputatul Viorel Băltărețu pe pagina sa de Facebook.

“Am făcut o campanie corectă, o campanie concentrată pe soluții. Mai am de învățat, fără îndoială. E o lecție dură, din care voi învăța.Pe de altă parte, mă bucur că eforturile tuturor celor implicați în campanie au dat roade bune în Consiliul Local Cluj-Napoca. USR a obținut rezultate mai bune decât în mandatul anterior. Colegii noștri vor continua să muncească la fel ca până acum. Oamenii ăștia buni au reușit, din opoziție, să propună proiecte cerute de clujeni, unele fiind deja demarate. Am mare încredere că vor avea rezultate bune și de aici înainte. Îi voi ajuta cu tot ce pot, ca până acum. Vom face echipă bună pentru Cluj”, a mai spus Băltărețu.

El a mai adăugat că va continua să se preocupe de marile proiecte ale Clujului din calitatea de deputat.

“Rămân onest și incoruptibil. Lupt în continuare pentru ce contează pentru clujeni. Am muncit mult în acești patru ani să conving autoritățile să miște din loc proiecte trase pe linie moartă sau care se mișcau cu încetineala exasperantă a birocrației românești. Asta continui să fac. Și vă țin la curent, ca până acum. Vă mulțumesc tuturor celor care ne-ați votat! Mulțumesc echipei USR Cluj pentru tot efortul din ultimele luni. Lupta anti-sistem nu e ușoară, dar e mai necesară ca oricând. Îmi păstrez încrederea în muncă și onestitate. Continui să fiu acolo unde e mai mare nevoie”, a mai scris el.

Viorel Băltărețu a obținut un scor electoral de 5,83%, potrivit numărătorii partidelor, pentru Primăria Cluj, în timp ce USR (în alianță cu PMP și Forța Dreptei) a obținut peste 18%, potrivit acelorași date.

În 10 iunie, președintele USR, Cătălin Drulă, și-a depus demisia din funcție având în vedere rezultatele slabe obținute la alegerile locale și europarlamentare.

Un comentariu

  1. Trebuia idiotule sa demisionezi inainte, daca tu nu candidai si aia de la reper, boc era istorie. Asa cu voi o adunatura de prosti, plus blatistii lui din psd si udmr a ramas primar inca 4 ani sa ne nenoroceasca. Iar demoleaza oameni amarati si da autorizatii pentru mafia imobiliara asa cum a facut si pana acum sa iasa banu.

Scrie un comentariu