Închide

Deputatul Ungureanu, acuzat la un post de televiziune că și el lua mită la poarta Institutului de Transplant

Actualitate by Actual de Cluj - ian. 04, 2018 0 1827

În cadrul unei emisiuni de la postul Realitatea TV,  privind ancheta în care este implicat medicul Mihai Lucan, a intervenit și fostul primar al Clujului, Gheorghe Funar. Acesta a subliniat că-l știe îndeaproape pe actualul deputat USR Emanuel Ungureanu și că acesta, deși face acum pe bunul samaritean, obișnuia să ia mită la poarta Institutului de Transplant, pe vremea când lucra acolo.

Reamintim că în mare parte, acuzațiile din dosarul Lucan au pornit de la plângerile/denunțurile înregistrate de actualul deputat USR, Emanuel Ungureanu, care acum se folosește într-o aprigă manieră de amploarea și notorietatea căpătată de această anchetă, pentru a câștiga pentru sine capital electoral. Ungureanu și-a îndreptat ieri acuzațiile inclusiv asupra primarului Emil Boc, susținând că edilul Clujului l-ar fi favorizat pe medicul Lucan pentru a beneficia de intervenții medicale gratuite.  Boc a respins acuzațiile lui Ungureanu și a menționat că nu a fost niciodată internat la clinica lui Lucan și că nici nu a fost citat de DIICOT în acest dosar.

Cum a răspuns Ungureanu după ce a fost acuzat la Realitatea că lua mită

”Cercul protector din mass-media din jurul lui Lucan a început atacul împotriva mea. Pe Realitatea TV a apărut declarația lui Funar care mă acuza că luam mită la poarta Institutului de Transplant, Lucan angajandu-mă ca portar. Este inutil să vă spun că eu am fost angajat ca asistent social și nu am luat niciodată mită, dimpotrivă, am strâns bani și bunuri pentru bolnavii din Institut. Anunț public că îl voi da în judecată pe Gheorghe Funar pentru calomnie și toți banii obținuți din despăgubiri îi voi dona copiilor dependenți de dializă de care mă îngrijesc ca voluntar prin Asociația pentru Solidaritate și Empatie „Delia Grădinaru”.
Rareș Bogdan, ai legătura” – a scris Ungureanu pe pagina personala de Facebook.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

Articole similare