Închide

Deputatul UDMR Csoma Botond, desemnat candidat al Uniunii la Primăria Cluj-Napoca

Politica by Actual de Cluj - mart. 08, 2020 0 335

Președintele UDMR Cluj, deputatul Csoma Botond, a fost desemnat, vineri, candidat la Primăria Cluj-Napoca, acesta afirmând că speră ca formațiunea să obțină un număr mai mare de consilieri locali decât are în prezent.

Csoma Botond a declarat, vineri, pentru Mediafax, că a fost stabilită și ordinea pe lista de candidați a UDMR pentru Consiliul Local Cluj-Napoca. ”Vineri a avut loc Adunarea Generală a UDMR Cluj-Napoca în cadrul căreia am fost desemnat candidat al Uniunii la Primăria Cluj-Napoca, pentru funcția de primar. Cu această ocazie a fost votată și ordinea pe lista de candidați pentru Consiliul Local Cluj-Napoca, primul loc fiind ocupat de actualul viceprimar Olah Emese. Sper ca UDMR să facă o figură frumoasă la alegerile locale din acest an și să obținem un număr mai mare de consilieri locali la municipiu decât avem în prezent, și anume cinci”, a spus Csoma, arată hotnews.ro.

UDMR va stabili în 13 martie și lista de candidați pentru Consiliul Județean Cluj, urmând să aibă și un candidat pentru funcția de președinte al deliberativului județean.

Nici un comentariu

Scrie un comentariu