Închide

Deputatul clujean, Sabin Sărmaș, vehiculat pentru poziția de ministru al Cercetării, Inovării și Digitalizării, după ce Florin Roman a demisionat din funcție

ActualitatePoliticaTop News by Actual de Cluj - dec. 15, 2021 1 1365

În urma anchetei publicației libertatea.ro, care a scos la iveală că liberalul Florin Roman și-a cosmetizat CV-ul, mințind în privința studiilor absolvite, inclusiv în privința redactării unei cărți de specialitate, acesta și-a anunțat, miercuri, demisia din funcția de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării.

Confom informațiilor apărute în presa centrală, deputatul clujean liberal, Sabin Sărmaș, este luat în calcul, de liderii PNL, pentru a-l înlocui pe Roman în această funcție.

Reamitin că liberalul Sabin Sărmaș a condus, în Guvernul Orban, Autoritatea pentru Digitalizarea României (ADR), înainte de a candida pentru un mandat de deputat.

După ce a devenit deputat, a fost ales președinte al Comisiei pentru Tehnologa Informațiilor și Comunicațiilor în Camera Deputaților. De asemenea, el a fost desemnat președinte al Conferinței Plenipotențiarilor a Uniunii Internaționale a Telecomunicațiilor, eveniment major pentru România, care va avea loc la București în perioada 26 septembrie -14 octombrie 2022.

„Trei nume se află la această oră pe masa premierului Nicolae Ciucă pentru postul de ministru al Cercetării, Inovării şi Digitalizării (…). Este vorba despre fostul ministru al Muncii, Raluca Turcan, vicepreşedintele PNL, eurodeputatul Robert Sighiartău și Sabin Sărmaș, fost preşedinte al Autorităţii pentru Digitalizarea României”, scrie publicația psnews.ro

Vom reveni cu detalii pe marginea acestui subiect

Un comentariu

  1. In sfarsit un om decent si un bun profesionist ajunge in guvernul ala fsn.

    Cu un singur ghiocel nu se face primavara Oricum PNL va disparea dupa alegerile din 2023.

Scrie un comentariu