Închide

Decizie importantă pentru fanii U BT începând cu meciul de sâmbătă împotriva Stelei

Sport by Actual de Cluj - ian. 13, 2016 1 432

U BT ia decizie care afectează toți spectatorii meciurilor de baschet ale clubului de acasă, începând cu importantul meci de sâmbătă împotriva Stelei București.

Începând cu meciul de sâmbătă spectatorii nu își mai pot alege locul în sală în ultimele 45 de minute înainte de debutul partidei. „Am luat această decizie pentru a evita pe cât posibil aglomeraţia la casa de bilete”, explică oficialii clubului.

Meciul U-Banca Transilvania – Steaua CSM Eximbank Bucureşti e programat sâmbătă seara la ora 20 în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca. Biletele se pun în vânzare vineri între orele 12 și 18 și sâmbătă între orele 12 și 21.

Un comentariu

  1. O precizare – spectatorii nu isi vor putea alege locurile, insa tichetele vor avea loc, care va fi furnizat automat de sistem. Ideea este ca oamenii sa nu mai petreaca 2-3 minute alegandu-si locul, ci sa primeasca pe loc biletele, pentru a nu se forma cozi. Multumim pentru interesul acordat echipei noastre! (Iulian Haba, Marketing & Online Manager, ACS U-BT Cluj-Napoca)

Scrie un comentariu