Închide

De necrezut. Primarul Romei își face campanie electorală cu festivalul UNTOLD. Cum a fost posibil

FestivalInternaționalTop News by Catalin Suciu - sept. 23, 2016 0 1194

Primărița Romei, Virginia Raggi, a stârnit controverse la alegerile locale după o campanie propusă pe rețelele de socializare.

Prima femeie primar din istoria orașului a inițiat o campanie pe facebook și twitter cu sloganul „#Corragio, insieme cambiamo tutto” (Curaj, împreună vom schimba totul), campanie susținută cu o fotografie care ilustează o mare de oameni care, potrivit contului de facebook, ar reprezenta o mare de simpatizanți ai partidului din care face parte.

Cititorii au reacționat imediat și au lăsat sute de comentarii pe contul primăriței. Potrivit site-ului wired.it, imaginea provine de la festivalul UNTOLD, ediția din 2015, din timpul concertului lui David Guetta de pe Cluj Arena. Orice imagine de acest fel poate fi folosită doar în scopuri editoriale, niciodată în campanii politice, menționează sursa citată.

virginia

Nici un comentariu

Scrie un comentariu

author photo two

Catalin Suciu

Este reporter pentru site-ul actualdecluj.ro, din aprilie 2014. Anterior a lucrat la cotidianul Ziua de Cluj din august 2011. A mai lucrat la cotidianul Monitorul de Cluj între octombrie 2006 și mai 2010, şi la agenţia de presă NewsIn în perioada martie 2007 – februarie 2009. Este absolvent al Facultății de Jurnalism din cadrul Universităţii „Babeș- Bolyai”.